Biyografi Ara

Ali Ülker Kimdir? Biyografi

 

Ali Ülker
Ali Ülker, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi, İktisat ve İş İdaresi bölümlerinde okudu.

İş hayatına, 1985 yılında Ülker Gıda A.Ş. Kalite Kontrol Departmanı'nda Stajyer olarak başlayan Ali Ülker, 1986-1998 yılları arasında çikolata üretim tesislerinde ve Atlas Gıda Pazarlama A.Ş.’de Stajyer, Satış Yöneticisi, Satış Koordinatörü, Ürün Grup Koordinatörü ve Ürün Grup Müdürü pozisyonlarında görev almıştır.

Ali Ülker, 1998 yılında Atlas Gıda Pazarlama A.Ş.'de, 2001 yılında ise Merkez Gıda Pazarlama A.Ş.'de Genel Müdür olmuştur. 2002 yılında Gıda Grubu Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır.

2005 yılında, Ülker Grubu (Bisküvi, Çikolata, Şekerleme) Başkanı olarak görevine atanan Ali Ülker, 2011 yılından bu yana Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Ülker aynı Zamanda Global İnovasyon ve Kalite Grup Başkanı görevini de üstlenmiş durumda.

Ali Ülker, evli ve ikiz çocuk babasıdır.
Ali Ülker Kimdir? Biyografi Ali Ülker Kimdir? Biyografi Biyografistan Ali Ülker Hayatı, Ali Ülker Biyografi, Ali Ülker hakkında bilgi... Ali Ülker , 1969 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi, İktisat ve İş İdares... 4.5 5

Hiç yorum yok: