Biyografi Ara

Darren Shan Kimdir? Biyografi

 

Darren Shan
Darren Shan, 2 Temmuz 1972 yılında Londra'da doğdu. 6 yaşında ailesiyle İrlanda'ya taşındı Üniversite eğitimini almak için Londra'ya geri döndü. Yazar olmaya karar vermeden önce bir kablo firmasında 2 yıl boyunca çalıştı.

Yazar olmaya karar verip ilk daktilosunu aldığında henüz 14 yaşında olan Darren Shan, birçok hikaye ve çizgi roman yazdı. 15 yaşında katıldığı bir yarışmada ilk başarısını elde etti. İlk romanını 17 yaşında yazdı.

12 Kitaptan oluşan Saga serisi, 35 ülkede yayınlandı, 20'den fazla dile çevrildi. 'Universal Studio'ları tarafından film hakları satın alınan serinin 2010 yılında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Darren Shan, binlerce filme sahiptir ve özgün sanat eserleri toplar. Kitap ve çizgi roman okumak, uzun yürüyüşler yapmak, futbol izlemek ve pop ve rock müzik dinlemeyi seven Shan, eserlerini tanıtmak ve eğlence için dünya çapında seyahat etmeyi çok seviyor

Darren Shan Kitapları

Ucubeler Sirki
Vampirin Asistanı
Kan Tünelleri
Vampirler Dağı
Ölümcül Sınav
Vampir Prensi
Günbatımının Avcısı
Gecenin Müttefikleri
Şafağın Katilleri
Ruhların Gölü
Gölgelerin Lordu
Kaderin Oğulları
Darren Shan Kimdir? Biyografi Darren Shan Kimdir? Biyografi Biyografistan Darren Shan Biyografi, Darren Shan Hayatı, Darren Shan Kitapları ve hakkında bilgi... Darren Shan , 2 Temmuz 1972 yılında Londra'da doğdu. 6 yaşında ailesiyle İrlanda'ya taşındı Üniversite eğitimini almak için Londra... 4.5 5

Hiç yorum yok: