İnanç Benlioğlu Kimdir?

İnanç Benlioğlu
İnanç Ömer Benlioğlu, 24 Şubat 1984 yılında Mersin'nin Tarsus ilçesinde doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Oyunculuk Bölümünde eğitim alan Benlioğlu, 2008-2009 yılları arasında yayınlanan Sonbahar isimli dizide ki Saadettin rolü ile tanındı.

Sonraki yıllarda Rüzgar, Sonbahar ve İnsan Aldandı gibi dizilerde rol olan İnanç Benlioğlu, 2012 yılında Samanyolu TV'de yayınlanmaya başlayan İki Dünya arasında isimli televizyon dizisinde Öğretmen Selim rolü ile başrolde oynamaktadır.

Filmografisi

2012-? İki Dünya Arasında - Öğretmen Selim

2011 İnsan Aldandı
2009 Aşk-ı Memnu - Kemal
2008-2009 Son Bahar - Saadettin Yılmaz
2008 Rüzgar - Selim
Previous
Next Post »