Şennur Nogaylar Kimdir? Biyografisi

Şennur Nogaylar
Şennur Nogaylar, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. 1989 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Sanat Okulu, tiyatro eğitmenliği bölümünden mezun olan Şennur Nogaylar, Çağdaş Drama Derneği'nde "yaratıcı drama" eğitimi almıştır. 

1991 yılından sonra tiyatro alanında mesleği olan eğitmenliğe başlayan sanatçı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde görev yapmanın yanı sıra, Oyuncular Sendikası'nda da "Denetleme Kurulu" üyeliğini sürdürmektedir.

Şennur Nogaylar; 1995 yılından sonra tiyatro, sinema, dizi ve reklamlarda rol aldı. Son olarak 2013 yılında Fox tv'de yayınlanan Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde Ayten karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Ali Ayşeyi Seviyor - Ayten
2012 Kalbim 4 Mevsim - Gönül
2011 Ağır Abi
2010 Aşk ve Ceza

2006 Kabuslar Evi : Seni Beklerken
2006 Hokkabaz
2005 Döngel Karhanesi
2004 Omuz Omuza
Previous
Next Post »