Yeliz Doğramacılar Kimdir? Biyografisi

Yeliz Doğramacılar Kimdir
Yeliz Doğramacılar, 14 Mart 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra uluslararası ticaret okumaya başladı. Fakat yarıda bırakıp, Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Sonra televizyona geçip çeşitli dizilerde rol aldı. 

Yeliz Doğramacılar, ekran karşısına ilk olarak Gurbetçiler dizisinde ki 'Eda' rolü çıktı. Daha sonraki yıllarda Koçum Benim, En Son Babalar Duyar ve Hayat Bilgisi gibi popüler dizilerde rol aldı. Ayrıca, TRT'de Genç İşi programını sundu.


Filmografisi

2007 Hicran Sokağı - Mine
2007 Ertelenmiş Hayatlar
2005 Alanya Almanya - Anetta
2005 Kaleiçi - Aylin Karaali
2003 Hayat Bilgisi - Didem
2003 Hürrem Sultan - Şah Sultan
2002 En Son Babalar Duyar - Bükem
2002 Koçum Benim - Yeliz
2001 Savunma - Semra
1996 Gurbetçiler - Eda
Previous
Next Post »