Ahu Sungur Kimdir? Biyografisi

Ahu Sungur
Ahu Sungur, 5 Şubat 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunu. Okuldan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi’de çeşitli oyunlarda yer aldı. En son Tiyatro Kedi’de Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaştılar.

Ahu Sungur, 2002 yılında Suat Sungur ile evlendi. 2005 yılında çocuğu olduktan sonra bir süre oyunculuğa ara verdi.

Ahu Sungur, ilk olarak 1999 yılında Hakan Yılmaz ve Janset'in başrollerde oynadığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol aldı. Binbir Gece, Bu Kalp Seni Unutur mu? gibi dizilerde rol alan Ahu Sungur, Adını Feriha Koydum ve devam dizisi olan Emir'in Yolu dizisinde Çağatay Ulusoy'un annesi rolünü canlandırdı.

Filmografisi


2011-2012 Adını Feriha Koydum  - Aysun
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? - Asiye
2007 Affedilmeyen
2006 Arka Sokaklar - Gazeteci
2006 Binbir Gece - Jale

2002 Kurşun Asker
2002 Aşk Meydan Savaşı
2000 Dadı
1999-2003 Ayrılsak da Beraberiz
Previous
Next Post »