Ayşe Tezel Kimdir? Biyografisi

Ayşe Tezel
Ayşe Tezel, 1980 yılında Londra'da doğdu. Türk bir baba ile Yeni Zelandalı asıllı bir anneden dünyaya gelen Ayşe Tezel, İlk bale dersini 3 yaşında almıştır. 8 yaşında repertuar tiyatrosuna yazıldı.

2002 yılında Tiyatro Okulu'ndan mezun olan Tezel, Yeni Zelanda'da yayınlanan Shortland Street isimli televizyon şovunda çalıştı.

Ayşe Tezel, ilk film deneyimini ise ABD'de çekilen romantik komedi filmi Miami Meet Me In yaşadı. Ardından Cannes Film Festivali'nde de gösterilen Lonely Royals Mahkemesi filminde oynadı. Daha sonra Other Side of the Game filminde de rol alan Ayşe Tezel, son sezon yayını devam eden Spartacus: War Of The Damned'de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Filmografisi

2002 Shortland Street Melody Goodall
2005 Wong Cha Cha Ana Tirana - Kısa film
2005 Meet Me in Miami Annie
2006 Gene-X Hemşire Casey Gordon
2006 Court of Lonely Royals Hunter Thompson
2010 Other Side of the Game Claudia Cohen
2005 Halfway Decent Liberty Edwards
2012 Sione's 2: Unfinished Business Maria
2012 Go Girls Bex Boskovich
2006 Emilie Richards - Spuren der Vergangenheit Kristin
2013 The Blue Rose Hannah Dizi
2013 Spartacus: War of the Damned Canthara Dizi
Previous
Next Post »