Biyografi Ara

Binnaz Avcı Kimdir? Biyografisi

 

Binnaz Avcı
Binnaz Avcı, 1971 yılında doğdu. Efsane oyuncu Suzan Avcı'yla senarist Erdoğan Tünaş'ın kızıdır. İtalyan Lisesi mezunu olan Binnaz Avcı, ''Bu dünya bana göre değildi. Bir gece durdum ve kirlenen ruhumu temizlemem gerektiğine karar verdim.

İşte o gün her şeyi bırakmaya karar verdim'' diyor. 11 yıl sonra yeniden setlere dönme kararı alan Binnaz Avcı, ''Sinemadan sahnelere geçişim yanlış oldu belki. Bırakmaya karar verdiğim an sinema olsaydı asla bırakmazdım.

Sinemayı aşkla seviyorum'' diyerek usta yönetmenlere de yeşil ışık yakıyor. ''Ferzan Özpetek, Çağan Irmak, Fatih Akın gibi usta yönetmenler çağırsın figüranlık bile yaparım'' diyen Binnaz Avcı annesi Suzan Avcı ile de bir sinema filminde rol almak istiyor.

Binnaz Avcı, Star TV’nin sevilen dizisi İffet'in kadrosuna dahil oldu. Dizide, İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Cemil'in pavyon şarkıcısı sevgilisi Semiha karakterini canlandıracak Binnaz Avcı, ekrana dönmesinde en büyük desteği Sibel Can'dan gördüğünü söyledi.

Sibel Can'a sonsuz teşekkür ettiğini belirten Binnaz Avcı, rol gereği Taksim Trio ekibiyle sahneye çıkarak 'Kulakların Çınlasın' şarkısını okudu.

Filmografisi

2012 İffet
2012 Umutsuz Ev Kadınları
1997 Sırtımdan Vuruldum - Nurcan
1996 Gurbetçiler
1991 İbret
1990 Sümbülteber - Sümbül
1990 Ayrı Dünyalar - Bahar
1989 Polis Dosyası - Songül
Binnaz Avcı Kimdir? Biyografisi Binnaz Avcı Kimdir? Biyografisi Biyografistan Binnaz Avcı Biyografi, Binnaz Avcı Hayatı, Binnaz Avcı Annesi, Binnaz Avcı Kaç Yaşında, Binnaz Avcı Nereli Binnaz Avcı , 1971 yılında doğdu. Efsane oyuncu Suzan Avcı 'yla senarist Erdoğan Tünaş'ın kızıdır. İtalyan Lisesi mezunu olan Binn... 4.5 5

Hiç yorum yok: