Biyografi Ara

Cemal Uşşak Kimdir? Biyografi

 

Cemal Uşşak
Cemal Uşşak, 1953 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden 1977 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarında amatör olarak gazetecilik yaptı.

Mezun olduktan sonra profesyonel olarak başladığı basın-yayın dünyasında; sanat muhabirliğinden editörlüğe, köşe yazarlığından yöneticiliğe değişik sahalarda görev yaptı.

1979-1980 yılları arasında TRT Genel Müdürlük Danışmanı olarak çalıştı.

Cemal Uşşak’ın; Köprü, Zafer Dergileri, Yeni Asya, Yeni Nesil ve Zaman gazetesinde yazıları yayınlandı. 1995 yılına kadar Moral FM radyosunda yönetici ve programcı olarak çalıştı.

Moral FM radyosunda yayınlanmakta olan PANORAMA programında Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin olan görüşlerini dinleyicilerle paylaşmaktadır.

Cemal Uşşak, 1995 yılından bu yana Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta ve aynı zamanda vakfın Kültürler arası Diyalog Platformu Genel Sekreterliğini yürütmektedir. 2013 yılında barış süreci kapsamında, İç Anadolu Bölgesinden Akil İnsanlar listesine seçildi.

Cemal Uşşak Kitapları

Kur’an-ı Kerim Türkçe Meali
Başarının Yolları
Fazilet Kervanı
Kütüb-ü Sitte'den Seçme Hadisler
Peygamber Hasreti
Sahabiler Ansiklopedisi 1-2
Yazılası Destanlar
Cemal Uşşak Kimdir? Biyografi Cemal Uşşak Kimdir? Biyografi Biyografistan Cemal Uşşak Hayatı, Cemal Uşşak Biyografi, Cemal Uşşak Kitapları ve hakkında bilgi... Cemal Uşşak , 1953 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden 1977 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarında amatör... 4.5 5

Hiç yorum yok: