Doğa Bekleriz Kimdir? Biyografisi

Doğa Bekleriz
Doğa Bekleriz, 28 Kasım 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Anne ve Baba tarafından Boşnak kökenlidir. Manken-modellik kariyerine ilk adımlarını 1996'da İnterstar ve 1998 yılında ATV tarafından düzenlenmiş iki modellik yarışmasıyla atmıştır. Çelik Erişçi'nin bir videoklibinde aldığı rolden sonra hızla üne kavuşmuştur.

Doğa Bekleriz, bir dönem Gizem Özdilli ve Nigar Talibova ile birlikte kurdukları Adrenalin isimli müzik grubu ile şarkıcılık yapmış ve bu iki meslektaşıyla Ortaköy İstanbul'da "Models" isimli bir kafe işletmiştir.

Doğa Bekleriz, Ünlü markalar için manken-modellik yapmaya çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde roller almaya devam etmektedir.

Doğa Bekleriz,  kulaklarını japon yapıştırıcısı kullanarak yapıştırdığı için uzun süre magazin gündeminden düşmedi ve bu olay ününün artmasını sağlamıştır.


Filmografisi


2007 Evimin Erkeği - Füsun
2007 Vatan Sağolsun
2007 Dövme
2006 Amerikalılar Karadeniz'de 2 - Ajan Pam
2006 Sihirli Annem - Banu
2005 Kızma Birader - Hilal
2005 Alaturka
2004 Mavi Kolye - Aylin
2002 Koçum Benim - Aslı Hoca
2002 İki Arada - Duygu
2002 Çocuklar Duymasın - Çağla
2001 90-60-90 - Didem
2001 Yeşil Işık
1999 Yıkılmadım - Filiz
1999-2000 Aynalı Tahir - Yeşim
Previous
Next Post »