Eray Türk Kimdir? Biyografisi

Eray Türk
Eray Türk, 1986 yılında Giresun'da doğdu.. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro eğitimi aldı. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü de okudu. 

Eray Türk, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Yıldırım karakteri ile tanınmaktadır. Mustafa Üstündağ ile birlikte Muro dizisinde Yıldırım karakterini bir kez daha canlandırdı.

Eray Türk, 2013 yılında Herşey Yolunda Merkez dizisinde rol aldı.


Filmografisi

2013 Herşey Yolunda Merkez
2010-2011 Elde Var Hayat - Teymur
2010-2011 Yahşi Cazibe - Mahsun
2009 Rina - Ali
2009-2010 Adanalı - Recep
2008 Muro - Yıldırım
2008 Kollama - Mafya
2007-2008 Kurtlar Vadisi Pusu - Yıldırım

Previous
Next Post »