Biyografi Ara

Ezgi Eyüboğlu Kimdir? Biyografisi

 

Ezgi Eyüboğlu
Ezgi Eyüboğlu, 28 Ekim 1988 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. 2001 yılında, Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

2 yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Ezgi Eyüboğlu, ikinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı. Bazı video kliplerde de rol alan Ezgi Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.

2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde bir rol üstlenen Ezgi Eyyüüboplu, oyunculuk kariyerini Beren Saat'in başrolde oynadığı İntikam dizisinde Cemre Ersoy rolüyle sürdürmektedir.

Filmografisi


2013 İntikam - Cemre Arsoy
2012 Sudan Bıkmış Balıklar - Zeynep
2011 Muhteşem Yüzyıl - Aybüke
2011 Kalbim Seni Seçti - Derin
2011 Kutsal Damacana: Dracoola
2010 Ateşe Yürümek
2008 Arka Sokaklar
2007 Senin Uğruna
Ezgi Eyüboğlu Kimdir? Biyografisi Ezgi Eyüboğlu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ezgi Eyüboğlu Biyografi, Ezgi Eyüboğlu Kaç Yaşında, Ezgi Eyüboğlu Hayatı, Ezgi Eyüboğlu Nereli Ezgi Eyüboğlu , 28 Ekim 1988 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet ... 4.5 5

Hiç yorum yok: