Müge Boz Kimdir? Biyografisi

Müge Boz
Müge Boz, 13 Nisan, 1984 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla (yüzme, tenis, paten, voleybol, motorsiklet ) ilgilenmiştir. Ayrıca düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini canlandırdı.

Müge Boz, 2009'da Turkcell'in 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi ve Nescafe 3'ü 1 Arada reklamlarında rol almıştır.

Müge Boz, ayrıca modellik de yapmaktadır. Zen Pırlanta'nın 2010 kampanyasının yüzüdür. Loft ve T-box çekimlerinde de yer almıştır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda çekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır.


Filmografisi

2014 Gurbette Aşk
2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var
2013 Aşk Emek İster - Leyla
2013 Yalan Dünya
2012 Karaoglan - Bayır Gülü
2012 Bir Hikayem Var - Yağmur
2012 Leyla ile Mecnun - Şirin Atasoy
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2011 Şüphe - Meltem Kutlu 
2011 Toprağın Çocukları - Karika
2008 Melekler Korusun - Çiğdem
Previous
Next Post »