Nehir Erdoğan Kimdir? Biyografisi

Nehir Erdoğan
Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu.

Nehir Erdoğan, kısa bir süre için Amerika'da yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştür. Yabancı Damat dizisinden sonra birçok dizide rol alan Nehir Erdoğan, Aşk Bir Hayal dizisinde 'Asmin', Son dizisinde ise 'Aylin Karan' karakterlerini canlandırdı.

Filmografisi


2012 Son - Aylin Karan
2009-2010 Aşk Bir Hayal - Asmin
2008 Meleğin Sırları - Ebru
2008 Ayışığı - Başak Aydost
2007 Tatlı Bela Fadime - Fadime
2004 Yabancı Damat - Nazlı Baklavacıoğlu
2004 Okul - Güldem
2003 Hababam Sınıfı Merhaba2003 Estağfurullah Yokuşu - Gümüş
2002 Koçum Benim - Pelin
Previous
Next Post »