Önder Açıkbaş Kimdir? Biyografisi

Önder Açıkbaş
Önder Açıkbaş, 2 Ekim 1978 yılında Almanya'da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Önder Açıkbaş, sanat hayatına 1998 yılında başladı. Bir Demet Tiyatro ile başladığı tiyatro hayatı, BKM ve BKM Mutfak'ın sinema projelerine taşınmış ve bir çok sinema ve televizyon dizisinde yer almıştır. 

2009 yılında NTV'de yayınlanan ''Güzel Haberler'' programını Müjde Ar ile birlikte sunarak televizyon programcılığı yapmaya başladı. 2011 yılında ''Önder Harikalar Diyarında'' adlı bir talk show programı da yapmaya başlayan Önder Açıkbaş, bu programın ardından bir süre Okan Bayülgen'nin yaptığı televizyon programlarında yer aldı.

Yine 2011 yılında şarkıcı Betül Demir'in ''Ya Ya" ve "Mıknatıs" isimli şarkılarında klip yönetmeni olarak yer aldı. 2012 yılında FOX TV'de yayınlanan ve senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı Harem dizisinde yer alan oyuncu, TV8 kanalında da ÖTV isminde bir program yapmaktadır.

Filmografisi

2012 ÖTV
2012 Sus - Rıza
2012 Harem - Çıngıraklı Hamit Paşa
2011-2012 Leyla ile Mecnun - Terapist Bilal

2010 Şov Bizinıs - Rıfat
2010 Harbi Define - Ramazan
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı : Afrika - Kirli Şahin
2009 Alayına İsyan - Cemşit

2008 Hayat Var - Polis / Üvey Baba
2008 Destere - Hayati
2007 Recep İvedik - Kaptan
2005 Organize İşler - Tabutçu

2005 Affet Beni - Sinan
2004 Kalbin Zamanı - Barmen

2004 Gizli Dünyalar
2004 Büyük Buluşma
2004 Anlatsam Roman Olur - Oğul
2003 Gelin
2003 Bir İstanbul Masalı - Burak
2002 Yarım Elma
2002 Sır Kapısı
2001 Tatlı Hayat - Hırsız
1998 İkinci Bahar
Previous
Next Post »