Pamir Pekin Kimdir? Biyografisi

Pamir Pekin
Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Pamir Pekin, Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olan üniversiteden sonra ahşap yelkenliler yapmaya başlamış.

Pamir Pekin'in ilk olarak Komiser Nevzat dizisine Komiser Ali rolünü canlandırdı. Daha sonra Parmaklıklar Ardında ve Lale Devri gibi dizilerde rol alan Pamir Pekin, son olarak Tozlu Yollar Dizisinde Ferruh karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Tozlu Yollar

2013 Güzel Çirkin
2013 Günce
2013 Muhteşem Yüzyıl
2010 Lale Devri - Cansel
2010 Keskin Bıçak - Kemal
2009 Parmaklıklar Ardında - Mert
2008 Vurgun
2008 Havalimanı : İyi Uçuşlar - Başkomiser Fatih Karahan
2007 Komiser Nevzat - Komiser Ali
Previous
Next Post »