Biyografi Ara

Pınar Aydın Kimdir? Biyografisi

 

Pınar Aydın
Pınar Aydın, 16 Temmuz 1981 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında kız solist dalında Türkiye birinciliği ve ikinciliği olan Pınar Aydın, ayrıca amatör gruplarda solistlik yapmış. 5 kız kardeşten biri olan Pınar, mimar bir baba ve memur emeklisi bir annenin çocuğu.

Müzik konusunda şimdiye kadar ailesinden tam destek alan Pınar Aydın, gitar çalıyor ve resim yapıyor. Pınar'ı tanımlayan üç sıfat (Zaman, Deniz ve Gökyüzü). en büyük fobisi ise kediler. Hayatındaki kahramanını babası olarak tanımlayan Pınar Aydın, ailesine çok düşkün.

Pınar Aydın, ayrıca tv dizilerinde de rol almaktadır. Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin'in kızı rolüyle tanınır. Akasya Durağı dizisinde de İpek rolünü oynamıştır.

Filmografisi 

2013 Bizim Okul
2010-2009 Kapalıçarşı - Zeynep
2009 Kız Kaçıran - Zümrüt
2008 Akasya Durağı - İpek
2006-2008 Arka Sokaklar - Pınar
2005 Savcının Karısı - Yasemin
Pınar Aydın Kimdir? Biyografisi Pınar Aydın Kimdir? Biyografisi Biyografistan Pınar Aydın, Pınar Aydın Hayatı, Pınar Aydın Biyografi, Pınar Aydın Kaç Yaşında, Pınar Aydın Nereli Pınar Aydın , 16 Temmuz 1981 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Milliyet Gazetesi'nin... 4.5 5

Hiç yorum yok: