Serhan Arslan Kimdir? Biyografisi

Serhan Arslan
Serhan Arslan, 15.01.1982 yılında İstanbul'da doğdu. 8 yaşında İstanbul Şehir Tiyatrosunda oyunculuk yapmaya başladı. Bununla beraber 8 yaşından 18 yaşına kadar da Şehir Tiyatrolarının eğitim bölümünde tiyatro eğitimini sürdürdü. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunu. Şehir Tiyatrolarında 20'ye yakın oyunda rol aldı. bunlardan bazıları Huzur, 3. Richard, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Eşik ve Sarı pınar gibi oyunlardır. Serhan Aslan Şehir Tiyatrolarında da oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Serhan Arslan, San Francisco Actors Center'de kabul edilmiş ve 6 ay süreyle Sean Penn , Shelley Mitchel gibi ünlü isimlerden oyunculuk üzerine ders almıştı.

Serhan Arslan, Hayat Bilgisi dizisinde ki Kopil rolü ve Yahşi Cazibe dizisinde ki Erdoğan rolleri ile de tanınmaktadır. Ayrıca Harry Potter serisinin Türkçe seslendirmelerinde Fred ve George seslendirmelerinde yapmıştır.

Filmografisi


2012 Harem
2011 Ay Büyürken Uyuyamam - Şükrü
2010-2011 Yahşi Cazibe - Erdoğan
2008 Osmanlı Cumhuriyeti - Direnişçi
2008 Emret Komutanım - Tansel Teneke
2008 Akasya Durağı - Kasım
2008-2009 Elveda Rumeli - Yeni Sütçü Zühtü
2006 Unutulmayanlar - Barış
2006 Sıla - John
2006-2007 Cennet Mahallesi - Gudik Hasan
2005 Çılgın Yuva - Sertaç
2005 Emret Komutanım - Tansel Teneke
2004 Avrupa Yakası - Serkan
2003-2006 Hayat Bilgisi - Kopil Ali
2001 Dünya Varmış - Can
2001 Bizim Otel
Previous
Next Post »