Servet Pandur Kimdir? Biyografisi

Servet Pandur
Servet Pandur, 27 Mart 1970 yılında İzmir'in Bergama ilçesinde doğdu. 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevinin sürdürmektedir.

Servet Pandur, ilk olarak 1999 yılında Çarli dizisinde Nalan rolü ile ekran karşısına geçti. 2008 yılından beri ''Unutma Beni'' dizisinde Nazan karakterini canlandırdı. Ayrıca Beren Saat'in başrolde oyndağı ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' dizisinde Leman Namlı rolünü canlandırmıştır. 



Filmografisi

2013 Kelebeğin Rüyası
2013 Aşk - Müzeyyen
2012 Babalar ve Evlatlar
2011 Hayata Beş Kala - Esma
2010-2011 Fatma Gülün Suçu Ne? - Leman Namlı
2008-2013 Unutma Beni - Nazan
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş - Fahriye
2007 Yeni Evli - Ferizat
2007 Kod Adı : Kaos - Sibel Yüce
2006 Kod Adı - Sibel Yüce
2006 Hisarbuselik - Gülsüm
2002 Ben Bir İnsanım
1999 Çarli - Nalan
Previous
Next Post »