Alpay Kemal Atalan Kimdir? Biyografisi

Alpay Kemal Atalan
Alpay Kemal Atalan, 9 Ocak 1978 yılında Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Orta öğrenimini Ankara TED Koleji'nde tamamlamıştır.Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi , Tiyatro (Oyunculuk) bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir.

Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2001 yılında Fidan Hanım'a Ne Oldu? adlı tv filminde başladı. 2007 yılında
 Genco adlı dizide başrol olarak Genco karakterinde oynadı.

Alpay Kemal Atalan, son olarak 2013 yılında Fox tv'de yayınlanmaya başlayan Görüş Günü Kadınları dizisinde Ömer karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2013 Görüş Günü Kadınları - Ömer
2011 Yıllar Sonra - Tahir
2011 Anadolu Kartalları - Üsteğmen
2010 Cümbür Cemaat Aile - Sarp Zindacıoğlu
2010 Doktorlar

2009 Bez Bebek
2009 Bir Fincan Kahve
2009 Hırçın Kız Kadife

2008 Ay Işığı
2007-2008 Genco
2007 Mutluluk 

2006 29-30
2005 Körfez Ateşi 
2004 Avrupa Yakası
2004 Ah Be İstanbul
2004 Bütün Çocuklarım

2002 Yarım Elma
2001 Fidan Hanıma Ne Oldu? - Turgut
Previous
Next Post »