Biyografi Ara

Amber Rose Kimdir? Biyografisi

 

Amber Rose
Amber Rose, 21 Ekim 1982 yılında Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu, bir Amerikan modelidir. O rapçi Wiz Khalifa ile rap şarkıcısı Kanye West ve onun evlilik onun yüksek profilli bir ilişki için en iyi bilinir. Rose gammaz Lamon Coleman yeni bir Louis Vuitton baskı reklamı için poz verdi.

2009 yılının Eylül ayında, Rose gözlük kendi hattını başlatmak için planlarını açıkladı. O pist "Celestino" için New York Moda Haftası'nda yürüdü ve o "Boadicea Muzaffer bir" parfüm yeni yüzü olarak açıldı. O Wiz Khalifa ile o, eski erkek arkadaşı Kanye West ile bir kaba ilişki yoluyla gittikten sonra yapılmış en iyi karar olduğunu söyledi.

Gül de böyle Ludacris gibi müzik videos Cameos yapılan vardır "Em" Onları Kız gibi ne ", Young Jeezy Kullanıcı" Tatil ", Mary Mary Kullanıcı" Bana Tanrı ", Nicki Minaj Kullanıcı" Massive Attack ", ve Fabolous You Killin olun '."

Russell Simmons Koşu, 2010 yılında, onun iki yardımcısı hakkında Russell Simmons 'reality show yer aldı. Aynı zamanda NOH8 Kampanya PSA oynadı. 2011 yılında, Amber Rose RuPaul Drag Race Sezon 3 konuk hakim oldu.
Amber Rose Kimdir? Biyografisi Amber Rose Kimdir? Biyografisi Biyografistan Amber Rose Hayatı, Amber Rose Biyografi, Amber Rose Kaç Yaşında, Amber Rose Nereli Amber Rose , 21 Ekim 1982 yılında Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu, bir Amerikan modelidir. O rapçi Wiz Khalifa ile rap şarkıcısı K... 4.5 5

Hiç yorum yok: