Biyografi Ara

Aras Bulut İynemli Kimdir? Biyografisi

 

Aras Bulut İynemli
Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktadır.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırmaktadır.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu bir çok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.

Filmografisi

2009 Arka Sokaklar - Şeref
2010 - 2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Mete Akarsu
2013 Mahmut ile Meryem - Mahmut
Aras Bulut İynemli Kimdir? Biyografisi Aras Bulut İynemli Kimdir? Biyografisi Biyografistan Aras Bulut İynemli , 25 Ağustos 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Be... 4.5 5

Hiç yorum yok: