Biyografi Ara

Arzu Şahin Kimdir? Biyografisi

 

Arzu Şahin
Arzu Şahin, 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Müzikle ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Bu doğrultudaki çabalarına daha kalıcı bir atılımla devam etti. Özel bir müzik dersanesine devam etti. Dört yıl bağlama ve şan dersleri aldı. Müzikal birikimini pekiştirdi.

İlk albümü “CEYLANIM” 1999 yılında çıktı. Çoğunluğu bestelerden ve geleneksel türkülerimizden oluşan “çağdaş halk müziği” formundaki bu albümü oldukça ilgi gördü. Geleneksel türkülerin otantik tadları, batı sazları ve tekniğiyle işlenirken, lezzetinden bir şey yitirmeden, Arzu”nun sesinden bir kimliğe ulaştı.

Yoğun TV-RADYO programları, yurtiçi ve yurtdışında katıldığı çok sayıdaki konserle daha geniş bir izleyici-dinleyici kitlesine ulaştı.

İkinci albümü “AYRILIK”la Arzu başarılarına daha kalıcı başarılar ekledi. Bu albümü, “Düet” ve “ Sus” albümleri izledi. 2008 yılı 14. Kral Tv video-müzik ödüllerinde “YILIN EN İYİ THM BAYAN SANATÇISI” ödülünü aldı.Ve son albümü “NE FAYDA” 2008’de piyasaya çıktı. Bu albümle ARZU hayran kitlesini daha da genişletti.
Arzu Şahin Kimdir? Biyografisi Arzu Şahin Kimdir? Biyografisi Biyografistan Arzu Şahin , 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Müzikle ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Bu doğrultudaki çabalarına daha kalıcı bir atı... 4.5 5

Hiç yorum yok: