Arzu Yanardağ Kimdir? Biyografisi

Arzu Yanardağ
Arzu Yanardağ,  1977 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bakırköy Kız Meslek Lisesi'de tamamladı. Bir mankenlik ajansına katıldıktan sonra Türkiye'nin en başarılı podyum mankenlerinden biri oldu. MSM Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. 

Arzu Yanardağ, 1996 yılında yönetmenliğini Kaya Ererez’in yaptığı Unutabilsemadlı dizinin başrolünde oyunculuğa başladı. Mankenliğinin yanı sıra Tatil Aşkları, Hayat Bağları, Eylül, Rüzgar, Umut Adası ve Gurbet Yolcuları gibi birçok dizi, film ve müzik kliplerinde oynamıştır. Bir kız çocuk annesidir.



Filmografisi

Aile Bağları (1991)
Unutabilsem (1998)
Hayat Bağları (1999)
Asansör (1999)
Oyun Bitti (2000)
Ozanlar Yaylası (2000)
Dedelerimi Evlendirirken (2000)
Aşkına Eşkıya (2001)
Hoşgeldin Hayat (2004)
Tatil Aşkları (2004)
Geçmiş Zaman Elbiseleri (2005)
Düşler ve Gerçekler (2005)
Bir Salkım Üzüm (20050
Satıcı (2005)
Cumbadan Rumbaya (2005)
Eylül (2005)
Umut Adası (2006)
Dün Gece Bir Rüya Gördüm (2006)
Hakkını Helal Et (2007)
Gurbet Yolcuları (2007)
Zülfikar (2008)
Rüzgar (2008)
Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde (2009)
Kalp Ağrısı (2010)
Kolpaçino: Bomba (2011)
Previous
Next Post »