Aslı Enver Kimdir? Biyografisi

Aslı Enver
Ayten Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 yılında İngiltere'de doğdu. 12 yaşında ailesi ile İngiltere'den Türkiye'ye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olan Aslı Enver Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencisidir. 

Aslı Enver, ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde Hazal rolünü oynadı. Daha sonra, Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde rol aldı. Suskunlar dizisinde de Ahu karakterini canlandıran Aslı Enver son olarak Kayıp dizisinde Özlem Albayrak karakterini canlandırıyor.



Filmografisi

2013 Tamam mıyız? 

2013 Kayıp - Özlem Albayrak
2012 Suskunlar - Ahu

2012 Rakı Masası - Kısa Film
2007-2010 Kavak Yelleri - Mine Seven
2003 Hayat Bilgisi - Hazal
Previous
Next Post »