Ayçin İnci Kimdir? Biyografisi

Ayçin İnci
Ayçin İnci Taylan, 3 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizisi ile ekran karşısına çıktı. Ayrıca Oya Başar'ın da oynadığı Benim Annem Bir Melek dizisinde ki Nalan rolü ile tanınır. 

Ayçin İnci 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlendi. Ancak, 21 Mart 2012 tarihinde boşandılar.

Ayçin İnci, 1 Temmuz 2013 tarihinde Serdal Genç ile evlendi.

Filmografisi

2014 One Night İstanbul - Kumandan
2014 Ne Diyosuun! - Binnur
2013 Salih Kuşu - Derin
2013 Tozlu Yollar - Handan

2012 İbret-i Alem - Kenan'ın Sevgilisi
2011 Mor Menekşeler - Köfte Leman
2008-2009 Benim Annem Bir Melek - Nalan
2007 Kara Duvak - Gülbiye Mevlütoğlu
2007 Mavi Gözlü Dev - Cahide Sonku
2007 Oğlum İçin - Nihan
2005 Misi - Misi
2005 Sen Ne Dilersen - Vasiliki
2003 Kurşun Yarası - Olimpia

Tiyatro

Evridekenin Çığlığı
Aşk Her Yerde - Harriet Coplant
Previous
Next Post »