Aysun Metiner Kimdir? Biyografisi

Aysun Metiner
Aysun Metiner, 1972 yılında İstanbul'da doğdu.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan başarılı ve güzel oyuncu 1996 yılından bugüne birçok kaliteli yapıtta görev aldı.

Aysun Metiner, Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Sofrası, Yeni Hayat, Benimle Evlenir misin, Örümcek, Nasıl Evde Kaldım, Sıdıka, Asmalı Konak gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Ayrıca, 1996'da Sharp adında bir İngiliz filminde oynadı. 




Filmografisi

2009 Kahve Bahane - Çiğdem
2008 Para=Dolar

2007 Şölen - Zühre
2006-2007 Arka Sokaklar - Nilgün
2006 Adak - Zülal
2005 Meyhanecinin Kızı
2005 Kısmet Değilmiş - Gülfem
2005 Gen - Hemşire
2004 2 Genç Kız
2004 Tarçın Konuştu
2004 Son Yaprak - Doktor Nil
2003 Asmalı Konak Hayat - Lale Karadağ
2002 Asmalı Konak - Lale Karadağ
2001 Benimle Evlenir Misin - Suzan Şenoğlu
2001 Yeni Hayat - Handan
2001 Nasıl Evde Kaldım - Leyla
2001 Bana Şans Dile - Emel
2000 Bedel - Aslı
1999 Çatısız Kadınlar - Teresa
1999 Kurtlar Sofrası - Gilda
1998 Örümcek - Sabahat

1998 Aynalı Tahir
1997 Sıdıka - Ezgisu
1997 Sevda Rüzgarları

1996 Şaşı Felek Çıkmazı - Ceyda
1996 Sharpe's Mission - Conchita
Previous
Next Post »