Berk Hakman Kimdir? Biyografisi

Berk Hakman
Berk Hakman, 14 Ağustos 1981 yılında Ankara'da doğdu. Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir aileden gelmektedir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Berk Hakman'ın babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır.

Berk Hakman, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Gürkan Uygun'un oynadığı Kaçak dizisinde Ertan rolünü oynamaktadır.

Filmografi

2013 Kaçak - Ertan
2012 Suskunlar - Gurur Kutay / Gazanfer Bircan
2012 Tepenin Ardı - Zafer
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Selim Balkanlı 
2009 Çocukluk Günleri 
2009 Kampüste Çıplak Ayaklar - Ali Konuk oyuncu
2009-2010 ES-ES - Tercan 
Saklı Yüzler - İsmail 2006 Janjan Janjan - Sadık Karayel 
2006-2007 Hatırla Sevgili - Deniz Karayel 
2006 Felek Ne Demek? - Şeyda 
2005 Seher Vakti - Davut 
2005 Kırık Kanatlar - Hristo
2003 Okul - Ersin 
Previous
Next Post »