Berna Laçin Kimdir? Biyografisi

Berna Laçin
Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim alan Berna Laçin, Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Evdeki Yabancı, ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide rol almıştır. Laçin'in oynadığı 3 sinema filmide vardır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır.

Berna Laçin, "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dediği ve ATV'de yayınlanan Her şey İçin Berna Laçin adlı programı sunmaktadır.

Filmografisi


1990 Sevdiğim Adam - Defne 
1990 Koltuk Belası - Hülya Kaya
1991 Yarına Gülümsemek
1993 Kızılırmak Karakoyun - Hatice
1995 Gökkuşağı 

1995 Sahte Dünyalar - Aysel 
1995 Bir Kadının Anatomisi
1997 İlk Aşk - Begüm 

1997 Böyle mi Olacaktı - Dr. Pervin Tuna
1998 Ateş Dansı - Handan
2000 Evdeki Yabancı - Aslı
2002 Seni Yaşatacağım - Dr. Zeynep
2004 Bir Dilim Aşk - Nehir
2005 Belalı Baldız - Dilek
2007 Yıldızlar Savaşı - Yıldız Aslan 

Tiyatro

Dönme Dolap : Eric Assous - Tiyatro İstanbul - 2007
Yeni Baştan \ "Chapter Two" : Neil Simon - Tiyatro İstanbul - 1997
Kadınlar da savaşı yitirdi : Curzio Malaparte - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Teope : Çoşkun Büktel - İstanbul Şehir Tiyatroları
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner - İstanbul Şehir Tiyatroları
Aile Şerefi


Previous
Next Post »