Berrak Tüzünataç Kimdir? Biyografisi

Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 yılında Yalova'da doğdu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 18 yaşındayken İlhan Mansız ile olan birlikteliği ile basında adı geçti.

Berrak Tüzünataç, fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün resimlerini çekmesiyle ''Elele'' dergisi dahil 4 dergide kapak oldu. Daha sonra Number 1 tv'de haber sunmaya başladı. Sinem Kobal ile ''Yetenek Avcısı isimli programı sundu.

2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM atölyesine katıldı. Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki küçük bir rol ile sinemaya adım attı. Serdar Ortaç'ın 2004 yapımı "Canıma Minnet" adlı klibinde de oynadı.


Berrak Tüzünataç, daha çok 2010 yılında başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz gibi oyuncuların oynadığı Ezel dizisine sonradan katılarak Bade rolü ile tanındı. Ardından yine Kenan İmirzalıoğlu'nun rol aldığı Ejder Kapanı filminde de Ezo karakterini canlandırdı.

Berrak Tüzünataç, 2013 yılında Çanakkale Yolun Sonu filminde Behice Hemşire karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Çanakkale Yolun Sonu - Behice Hemşire
2012 Son - Alev
2011 Bir Avuç Deniz - Deniz Demirci
2010 Ezel - Bade
2010 Ejder Kapanı - Ezo
2009 Kıskanmak - Mükerrem
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? - Yıldız Akay
2007-2008 Elveda Rumeli - Vahide
2007 Affedilmeyen - Duygu
2005 Ödünç Hayat - Feyzan
2005 Beyza'nın Kadınları - Figen
2005 Organize İşler - Ebru
Previous
Next Post »