Betül Arım Kimdir? Biyografisi

Betül Arım
Betül Arım, 16 Temmuz 1954 yılında Tunceli'de doğdu. Betül Arım, 1970 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. Buradan mezun olan sanatçı, 1973'te İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almıştır. Sanatçı Mustafa Alabora ile evlenip ayrılmış, çocukları Memet Ali Alabora da ailenin yolunu seçerek sanat hayatında yer almıştır. Seslendirme sanatçılığı da yapan Arım, sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.









Filmografisi

6 Mantı - 2012

Yedi Kocalı Hürmüz - 2010
Zoraki Başkan - 2009
Geniş Aile - 2009
Benim Annem Bir Melek - 2008
Kavak Yelleri - 2007
Sahne - 2006
Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
Küçük Hanımefendi - 2006
Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı - 2006
İmkansız Aşk - 2006
Hayat Türküsü - 2006
Ev Hapsi - 2005
Çılgın Yuva - 2005
Aliye - 2004
Avrupa Yakası - 2004
Ruhun Duymaz - 2004
Canım Kocacığım - 2002
Nisan Yağmuru - 2001
Vizontele - 2000
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Üvey Baba - 1999
Örümcek - 1998
Sibel - 1998
Babamı Arıyorum - 1997
Eltiler - 1997
Bu Sevda Bitmez - 1996
Şerefli Müfettiş Şeref - 1994
Kaygısızlar - 1994
Hastane - 1993
Mem û Zîn - 1991
Bir Günah Gibi - 1987
Uzaylı Zekiye - 1987
Acımak - 1985
Yol - 1981
Previous
Next Post »