Billur Yazgan Kimdir? Biyografisi

Billur Yazgan
Billur Yazgan, 1 Ekim 1985  yılında İstanbul'da doğdu  Ercan Yazgan'ın kızıdır. Billur Yazgan, İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat ve M.S.M. Tiyatro Bölümü eğitimi almıştır. 

Billur Yazgan, S'nek adlı televizyon kanalında "Karşı Cinsin Casusları" adlı bir program sunmaktaydı. Bu programda birlikte program sunduğu Tuğçe Taşkıran ile birlikte Acemi Cadı adlı dizide okulun popüler kızı olan Tuğçe rolünü oynadı.






Filmografisi

2009 Papatyam - Özge
2008 Memur Muzaffer - Aysun Mutlu
2007 Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno
2006 Acemi Cadı - Tuğçe
2005 Şöhret
2004 Yabancı Damat


Previous
Next Post »