Bulut Aras Kimdir? Biyografisi

Bulut Aras
Bulut Aras, (Uğur Fidan), 15 Ocak 1953 yılında Denizli'de doğdu.
Bulut Aras, Sultanahmet İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Bir gazetenin açtığı yarışmayı kazanarak, tv reklam filmlerinden sinemaya geçti. 1976'dan itibaren sinema ve dizi filmlerde rol aldı.







Filmografisi

Sende Gitme - 2011

Kırmızı Işık - 2008
Vazgeç Gönlüm - 2007 - Hasan
Cemile -  2006
Cumbadan Rumbaya - 2005
Tercih - 2005
Mürüvvetsiz Mürüvvet - 2004
Gelin - 2003
Şıh Senem - 2003
Papatya ile Karabiber - 2002
Berivan - 2002
Benim İçin Ağlama - 2001
Kiralık Kadın - 2000
Deli Yürek - 1998
Aynalı Tahir - 1998
Affet Bizi Hocam - 1998
Emir Sultan - 1997
İnce Düş - 1993
Can Perdesi - 1993
Hasat - 1993
Hüdayi Yolu - 1993
Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
Beşinci Boyut - 1993
Sürgün - 1992
Hanımın Çiftliği - 1990
Sahibini Arayan Madalya - 1989
Bir Irmağa Yolculuk - 1988
Bitmeyen Kavga - 1987
Görüş Günü - 1987
Oyunun Kuralı - 1987
Kabadayı - 1986
Kader Kurbanları - 1986
Korkunun Bedeli - 1986
Kuşatma - 1986
Güneşteki Leke - 1986
Süreyya - 1986
O Kadınlardan Biri - 1985
Yavru Kuş - 1985
Sessiz Ölüm - 1985
Eroin Hattı - 1985
Geçim Otobüsü - 1984
Nefret - 1984
Öç - 1984
Beş Kafadar - 1984
Kahreden Kurşun - 1983
Bir Zamanlar Kardeştiler - 1983
Yakılacak Kadın - 1982
Beni Unutma - 1982
Kırmızı Kelebek - 1982
Toprağın Teri - 1981
İnsanlık Uğruna - 1981
Ceren - 1980
Derya Gülü - 1979
Mücevher Hırsızları - 1979
Tatlı Nigar - 1978
Minik Serçe - 1978
Denizin Kanı - 1978
Sultan - 1978
Lanet - 1977
Hain - 1977
Previous
Next Post »