Biyografi Ara

Buse Terim Kimdir? Biyografi

 

Buse Terim
Buse Terim, 21 Ağustos 1990’da İstanbul’da doğdum. Yüzyıl Işıl Koleji’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında, New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdim. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptım.

Hobi olarak öğrencilik yıllarımda başladığım moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvadım. Alışılmış kalıpların dışına çıkmayı ve takipçilerime BUSE’ce stiller yaşatmayı amaçlıyorum. Blogumda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyorum ve ‘her karakter ayrı bir gardırop’tur mantığı ile yaşıyorum. Moda haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevkim.

Öğrenmekten vazgeçmiyorum. Hep merak ediyorum. Her zaman heyecanlanıyorum. Modayı kovalıyorum. Trendleri yakalıyorum. Bakmıyorum, görmeye çalışıyorum. Saygıyı ve sevgiyi yan yana yürütüyorum. Hayatı ve modayı seviyorum. Spor yapıyorum. Sinemaya gitmeye, seyahat etmeye, dünya mutfaklarından lezzetler tatmaya bayılıyorum. Köpeğimi ve müziği çok seviyorum. Bundan sonra da olduğum gibi görünüp, göründüğüm gibi olarak siz takipçilerimin hayatlarına konuk olmaya devam etmek istiyorum?

Web Sitesi : buseterim.com.tr
Buse Terim Kimdir? Biyografi Buse Terim Kimdir? Biyografi Biyografistan Buse Terim , 21 Ağustos 1990’da İstanbul’da doğdum. Yüzyıl Işıl Koleji’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında, New York Fashion Institute ... 4.5 5

Hiç yorum yok: