Cansın Özyosun Kimdir? Biyografisi

Cansın Özyosun
Cansın Özyosun, 18 Temmuz 1976 yılında İzmir'de doğdu. Cansın Özyosun, İş hayatına İstanbul Bebek S Restaurant'ta asistan olarak başladı. Daha sonra Betül Mardin'in yanına imaj halkla ilişkilere geçti. Yaklaşık 3 yıl boyunca imaj halkla ilişkilerin Entertaiment departmanında müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 1999- 2000 yılında MMC Tv de istek hattı programını hazırlayıp sunduğu ve Ajans’ta Abdullah Oğuz’la organizasyon yaptığı dönemde Tv dizilerinden teklif almaya başladı.


1997 yılında dizi setlerine merhaba diyen Cansın Özyosun, 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile oyunculuğa profesyonel anlamda adım attı.

Cansın Özyosun, oyunculuk dersleri aldıktan sonra özel tiyatroya girmeyi başardı. Daha sonraki yıllarda Gümüş, Kadın Her Zaman Haklıdır, Daha Neler, Genco, Melekler Korusun , Kılıç Günü, Yer Gök Aşk, Hayatımın Rolü adlı dizilerde roller üstlendi.

Filmografisi


Hayatımın Rolü (2012)
Yer Gök Aşk (2011)
Kılıç Günü (2010) - İdil Kızıltan
Melekler Korusun (2009) - Eylül
Genco (2008) - İlke
Gümüş (2007) - Didem
Daha Neler (2006)
Kadın Her Zaman Haklıdır (2005)
Kapıları Açmak (2005)
Çocuklar Duymasın (2002)
En Son Babalar Duyar (2002)
Bücür Cadı (1999)
Eltiler (1997)
Previous
Next Post »