Cansu Demirci Kimdir? Biyografisi

Cansu Demirci
Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 yılında İstanbul'da doğdu. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olarak bitirmiştir. bale eğitimi almaktadır.Şu anda Yıldız Teknik Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler bölümünde okumaktadır.

Sihirli Annem adlı bir dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci, daha çok Selena adlı dizi ile tanınmıştır.




Filmografisi

2011 Bir Zamanlar Anadolu'da - Cemile
2009 Adanlı - Zeynep
2006 Selena - Selin Aykar
2004 Sihirli Lamba
2003 Sihirli Annem
2002 Sır Kapısı
Previous
Next Post »