Biyografi Ara

Cem Öğretir Kimdir? Biyografi

 

Cem Öğretir Kimdir Biyografi
Cem Öğretir, 8 Ağustos 1973 yılında İngiltere'de doğdu. İlköğretim ve lise'yi Eskişehir'de tamamlayan Cem Öğretir, 1995 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Üniversite dönemde TRT 3'te yayınlanan Genç Haber adlı program ile tecrübe kazandı. Mezun olduktan sonra ise İstanbul'a gelerek Show TV'de stajyer muhabir olarak işe başladı.

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün adlı programın ekibinde yer aldı. 1999 yılında ise Star TV'ye geçiş yapan Cem Öğretir, 2000 yılında ise CNN Türk kanalına transfer oldu.

2000-2005 yılları arasında CNN Türk kanalında görev yaptı. Burada haber merkezinde editörlük ve sunuculuk yapan Cem Öğretir, 2005 yılında CNN Türk'ten de ayrılarak, Can Gürzap ve Arsen Gürzap kurduğu, Dialog Anlatım İletişim ve İletişim Akademisi'nde sunuculuk dersleri vermeye başladı.

2008 yılında Fatih Altaylı'nın teklifiyle bir süre Kanal 1'de görev yaptı. Ancak kısa süre sonra buradan ayrılarak Habertürk'ün Genel Yayın Yönetmenliği görevine başlayan Erdoğan Aktaş'ın ekibinde yer almak üzere Habertürk kanalına geçti. Habertürk'te ana haber sunuculuğu ve Habertürk'te Gün Ortası haberlerini sundu.

2009 yılında Erdoğan Aktaş'ın ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliğine geçmesi ile birlikte Cem Öğretir de 10 Ağustos 2009 tarihinde ATV kanalına transfer olarak ATV Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı. Uzun yıllardır bu görevini sürdürmeye devam eden Cem Öğretir alanında birçok ödüle layık görülmüştür.

Cem Öğretir, 2012 yılında Burç Kolejinde Sunuculuk ve Diksiyon dersleri verdi.

9 Aralık 2018 tarihinde 45. Altın Kelebek Ödülleri kapsamında En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülüne layık görülen Cem Öğretir, 5 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen 46. Altın Kelebek Ödülleri kapsamında En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülünü üst üste 2. kez aldı.

Cem Öğretir Evlilik

3 Eylül 2006 tarihinde Seda Öğretir ile evlenen Cem Öğretir'in 2012 yılında Ada adını verdikleri bir kızı oldu.
Cem Öğretir Kimdir? Biyografi Cem Öğretir Kimdir? Biyografi Biyografistan Cem Öğretir Hayatı, Cem Öğretir Biyografi, Cem Öğretir Nereli ve Kaç Yaşında, Cem Öğretir Hakkında Bilgi Cem Öğretir , 8 Ağustos 1973 yılında İngiltere'de doğdu. İlköğretim ve lise'yi Eskişehir'de tamamlayan Cem Öğretir, 1995 yılın... 4.5 5

Hiç yorum yok: