Cenk Ertan Kimdir? Biyografisi

Cenk Ertan
Cenk Ertan, 1 Ocak 1970 yılında Almanya'da doğdu. 

Cenk Ertan, Mankenlikten oyunculuğa geçen Cenk Ertan ilk oyunculuk deneyimini Alacakranlık adlı dizide gerçekleştirdi. Ayrıca Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı ve Ajda Pekkan'ın ise Eğlen Güzelim şarkılarının klibinde rol almıştır.



Filmografisi

2011 - Umutsuz Ev Kadınları : Kudret
2010 - Aşk ve Ceza : Bora
2008 - Çemberin Dışında : Aycan Demirkan
2007 - Parmaklıklar Ardında : Yılmaz Aydın
2006 - Rüyalarda Buluşuruz
2005 - Ödünç Hayat : Cemal
2005 - Ihlamurlar Altında : Cem Akman
2004 - Haziran Gecesi : Cemal
2004 - Kurtlar Vadisi : Faruk
2003 - Alacakaranlık
Previous
Next Post »