Ceren Hindistan Kimdir? Biyografisi

Ceren Hindistan
Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan Ceren Hindistan, daha sonra dizi oyunculuğuna başladı.

İlk olarak, Senin Uğruna ve Fedai dizilerinde rol alan Ceren Hindistan, Baba Ocağı dizisinde ki İsmet rolü ile daha çok tanınmaya başladı. Muhteşem Yüzyıl'da da Ahsen Hatun'u canlandırdı.

Ceren Hindistan, 2013 yılında Show tv'de yayınlanmaya başlayan Firuze dizisinde başrol oynamaktadır.

Filmografisi

2013 Firuze - Firuze
2013 Muhteşem Yüzyıl - Ahsen Hatun
Saklı Hayatlar - Nergis
2012 Babalar ve Evlatlar - Zeynep
2009-2010 Sakarya Fırat -Nihan Tekintaş
2009 Ah Kalbim - Yeşim
2008 Baba Ocağı - İsmet
2007 Fedai - Ceyda
2007 Senin Uğruna - Serpil
Previous
Next Post »