Ceren Soylu Kimdir? Biyografisi

Ceren Soylu
Ceren Soylu, 21 Mart 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Ve Operet Bölümü, Amsterdam Sanat Akademisi (Performans) 

Ceren Soylu, Son olarak Pis Yedili dizisinde Oya karakterini canlandırdı.








Filmografisi

Pis Yedili (dizi) (2012) - Oya
Koyu Kırmızı 2012

Sıkı Dostlar (2009)
Osmanlı Cumhuriyeti (2008)
Hayattan Korkma - Sacayağı (2007)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Süper Babaanne (2008)
Hayat Bilgisi (2003 Ürperi Şahiner (2003/2006)
Kısa Devre (2002)
Vasiyet (2001)
Şehnaz Tango (1994)
Previous
Next Post »