Biyografi Ara

Criss Angel Kimdir? Biyografisi

 

Criss Angel
Criss Angel (Christopher Nicholas Sarantakos), 19 Aralık 1967 Long Island, New York, ABD doğumlu, Amerikalı bir illüzyonist, dublör sanatçı, müzisyen ve aktör. O, en iyi televizyon gösterisi, Criss Angel Mindfreak ve onun canlı performans illüzyon gösterisi Criss Angel, Cirque du Soleil, Las Vegas, Nevada Luxor casino ile sanatsal işbirliği Believe in oynadığı bilinmektedir.

WWE Raw, The Oprah Winfrey Show, The Late Late Show Craig Ferguson, Jimmy Kimmel Live! Megan Mullally göster, Ellen göster, AVN Ödülleri göster 2007 ve CNN'de Larry King Live, çok sayıda özel televizyon konuk oyunculuk yaptı. Ayrıca çok izlenen televizyon görünüm hareket eden bir konuk CSI gösterir: New York ve Las Vegas.
Criss Angel Kimdir? Biyografisi Criss Angel Kimdir? Biyografisi Biyografistan Criss Angel Biyografi, Criss Angel Hayatı, Criss Angel Kaç Yaşında, Criss Angel Nereli Criss Angel (Christopher Nicholas Sarantakos) , 19 Aralık 1967 Long Island, New York, ABD doğumlu, Amerikalı bir illüzyonist, dublör sanat... 4.5 5

Hiç yorum yok: