Demet Şener Kimdir? Biyografisi

Demet Şener
Demet Şener Kutluay, 11 Nisan 1977 yılında Bursa'da doğdu. Annesi Naime Şener ve babası Fikret Şener'in 3 çoçuğundan en küçüğüdür. Ercüment ve Enis adlarında iki abisi bulunmaktadır. Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 

1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1.olan Demet Şener, tv kanallarından teklifler almaya başlaadı. "Vip Suare" ve "Şans Direksyonu" adlı televizyon programları ile, "Bir Demet Tiyatro" ve "Böyle mi Olacaktı" adlı dizilerde yer aldı.

Demet Şener, 1999 yılında Gani Müjde tarafından yazılıp yönetilen, oyuncular arasında Hande Ataizi, Cem Davran ve Mehmet Ali Erbil  gibi ünlü sanatçıların da olduğu Kahpe Bizans filminde Emanuel rolü ile ilk sinema deneyimini kazandı. 2000 yılında Ömer Uğur'un yönettiği Hemşo filminde Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen, Özlem Yıldız, Sümer Tilmaç ve Yılmaz Köksal gibi oyuncular ile birlikte rol aldı.

Demet Şener, 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlendi. Bu evliliğinden İrem adında bir kızı ve Ömer isimli oğlu bulunmaktadır. Evlendikten sonra oyunculuğa ara verdi.

Filmografisi

2002 Reyting Hamdi - Konuk Oyuncu
2000 Hemşo - Tatyana
2000 Gölge - Gölge
2000 Aşk Hırsızı - Demet
1999 Kahpe Bizans - Emanuel
1999 Asansör - Hemşire Nurcan
1997 Böyle mi Olacaktı - Hilal
1997 Bir Demet Tiyatro - Fahrigül
Previous
Next Post »