Dilek Serbest Kimdir? Biyografisi

Dilek Serbest
Dilek Serbest, 17 Mart 1981 yılında İzmir'de doğdu. Dilek Serbest'in Anne ve Babası Makedonya göçmenidir. 

Medyada "dazlak manken" olarak bilinen Dilek Serbest, televizyon dünyasına 2002 yılında Yarım Elma dizisi ile katılmıştır. Kariyerinde yer aldığı en büyük proje ise 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453'tür.








Filmografisi

Sinema

2012 Fetih 1453 - Era
2006 Tramvay - Julie
2004 Büyü - Ceren
2003 G.O.R.A. - Chepa

Dizi

2011 Şüphe Olcay
2010 Kanıt Sude
2008 Dedektif Biraderler Hayal Esen
2007 Gurbet Yolcuları Perihan
2006 Kaybolan Yıllar Nazlı
2005 Gümüş Derin
2002 Yarım Elma Seda
Previous
Next Post »