Ebru Cündübeyoğlu Kimdir? Biyografisi

Ebru Cündübeyoğlu
Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974 yılında Almanya'da doğdu. Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sanatçı bazı özel tiyatrolarda görev yaptı.

Ebru Cündübeyoğlu, 1997 yılında sinemaya başladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Deli Yürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile tanındı. Daha sonra Koçum Benim dizisinde Deniz Hoca rolünü oynadı. Yalancı Romantik ve Avrupa Avrupa dizilerinde rol alan Ebru Cündübeyoğlu, son olarak Hitiya : Madalyonun Sırrı filminde rol aldı.

Ebru Cündübeyoğlu, Güçlü Mete ile evli ve Duru isminde bir kızı vardır.

Filmografisi

2012 Hititya : Madalyonun Sırrı
2011-2012 Avrupa Avrupa - Gülbahar
2011 Kalbim Seni Seçti - Handan
2008-2009 Yalancı Romantik
2007 Şöhret Okulu
2007 Kuzey Rüzgarı
2006 Gizli Patron - Türkan
2006 Arka Sokaklar - Konuk Oyuncu
2006 Omuz Omuza - Sevilay Şen
2003 Çınaraltı - Aslı
2002 Koçum Benim - Deniz Hoca
1999 Güneşe Doğru - Gazeteci
1999 Deli Yürek - Avukat Ayşegül
1997 Ruhsar
1997 Gülüm
Previous
Next Post »