Ebru Destan Kimdir? Biyografisi

Ebru Destan
Ebru Destan, 24 eylül 1977 yılında İzmir'de doğdu. Ebru Destan, Mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa başladı. İlk albümü Sözümü Yemedim'i 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı. Albümün adı, yıllar önce albüm çıkaracağını söyledikten sonra bir türlü albümün çıkmamasına bir göndermedir. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağlamıştır. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümden yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 

Ebru Destan, 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü.




Filmografisi

Yahşi Cazibe (TV Dizisi) (2010) (Konuk oyuncu)
Para=Dolar (2008)
Teberik Şanssız (2005)
Aliye (TV Dizisi) (2004) (Konuk Oyuncu)
Hayat Bilgisi (TV Dizisi) (2003) (Konuk Oyuncu)
Yeni Hayat (TV Dizisi) (2001)
Aşkına Eşkıya (TV Dizisi) (2001)
Abuzer Kadayıf (2000)
Canlı Hayat (TV Filmi) (2000)
Zor Hedef (TV Dizisi) (2000)
Onun Dünyası (2000)
Kurt Kapanı (TV Dizisi) (1999)
Kimsecikler (TV Dizisi) (1999)
Ayşecik (TV Dizisi) (1999) (Mısra)
Baba (TV Dizisi) (1999)
Şampiyon (TV Filmi) (1999)
Hesabım Bitmedi (TV Dizisi) (1998)
Unutabilsem (TV Dizisi) (1998)
İlişkiler (TV Dizisi) (1997)
Can Ayşecik (TV Dizisi) (1997)
Bu Sevda Bitmez (TV Dizisi) (1996)
Mahallenin Muhtarları (TV Dizisi) (1992)

Albümler

Sözümü Yemedim (2005)
Ayrılık Soğuk İklim (2007)
3 Vakte Kadar (2008)
Previous
Next Post »