Ececan Gümeci Akkaya Kimdir? Biyografisi

Ececan Gümeci
Ececan Gümeci Akkaya, 10 Mart 1983 yılında Bursa’da doğdu. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

2002-2006 döneminde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Ali Sunal ve Levent Ülgen gibi oyuncuların rol aldığı TRT'nin popüler dizisi ''En Son Babalar Duyar''da Ali Sunal'ın aşık olduğu Pelin karakteri ile tanınan Ececan Gümeci, birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.

Ececan Gümeci, 2011-2013 döneminde Şafak Sezer'in oynadığı Alemin Kralı dizisinde Nihale rolünü oynadı.

Filmografisi

2013 Sağ Salim 2 : Sil Baştan
2011-2013 Alemin Kralı - Nihale
2010 Yasemince
2010 Vay Arkadaş - Narin
2010 Kutsal Damacana Dracula - Kaşika
2009 Haneler
2009 Geniş Aile - Dihruba
2008 Fırtına - Anarşist Leyla

2008 Avrupa Yakası
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Memleket Hikayeleri : Elindedir Bağlama - Kezban
2007 Doğal Köle
2007 Amerikan Traşı - Zeynep
2005 İki Arada Aşk
2005 Aşka Sürgün 
2005 Alanya Almanya
2004 Kalp Gözü - Hacer
2002 Sır Kapısı
2002-2006 En Son Babalar Duyar - Pelin
Previous
Next Post »