Biyografi Ara

Eda Ece Kimdir? Biyografisi

 

Eda Ece
Eda Ece, 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi.

Daha önce ciddi bir oyunculuk deneyimi olmayan Eda Ece, menajeri Tümay Özokur'un önerisiyle 2011 yılında kendisini Pis Yedili setinde buldu ve yoğun bir set hayatı yaşamaya başladı. Burada Laf Çok, Disko Kralı gibi talk show programlarına katılmasının yanı sıra dizideki karakteri "Cimbom" sebebiyle Galatasaray TV röportajlarında da yer aldı.

Eda Ece, 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğü. İngilizce ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Oynadığı sinema filmi ve dizilerin dışında Heygirl kapak kızı reklamında da yer almıştır. Medyada Kadir Doğulu ile ilişkisi tekrar tekrar öne sürülmüş fakat gerçeklik payı kazanmamıştır. Halen Pis Yedili dizisinde oyunculuğa devam etmektedir ve kendisini bu konuda geliştirmektedir.

Filmografisi

2010 Mahpeyker
2011 Pis Yedili Günçiçek (Cimbom)
2010 Adını Feriha Koydum
2009 Bez Bebek
2004 Aşkın Mucizeleri
2003 Hayat Bilgisi - Sude
Eda Ece Kimdir? Biyografisi Eda Ece Kimdir? Biyografisi Biyografistan Eda Ece , 20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji B... 4.5 5

Hiç yorum yok: