Biyografi Ara

Elvin Levinler Kimdir? Biyografisi

 

Elvin Levinler
Elvin Levinler, 24 Nisan 1988 yılında doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin ardından burslu olarak Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi'nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katılarak Türkiye'yi temsil etti. Ayni zamanda Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda aldığı bale eğitimini 2011'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi'nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı.

Elvin Levinler, Alemin Kralı Dizisinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı milyonların beğenisini kazanarak büyük bir hayranlık kitlesine ulaşmıştır. Atv Ekranlarında görüntülenen ve aynı dizide boy gösteren Şafak Sezer’inde başarı göstermiş olduğu Alemin Kıralı dizisi, Elvin Levinler için büyük bir şans ve çıkış noktası olmuştur. Dizide Aslan Kıral'ın kızı Ayben Kıral rolünü canlandırmaktadır.

Elvin Levinler, son olarak Salih Kuşu adlı dizide Melis karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2011 - 2012 Alemin Kıralı - Ayben Kıral
2013 Salih Kuşu  (Melis)
Elvin Levinler Kimdir? Biyografisi Elvin Levinler Kimdir? Biyografisi Biyografistan Elvin Levinler , 24 Nisan 1988 yılında doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin ardından burslu olarak Koç Üniversitesi'nde Uluslararas... 4.5 5

Hiç yorum yok: