Erkan Ocaklı Kimdir? Biyografisi

Erkan Ocaklı
Erkan Ocaklı 1949 yılında Trabzon / Maçka doğdu. 

Erkan Ocaklı, Aslen Arhavi Artvinlidir. 1970 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nden mezun olmuştur. Müzik hayatına bağlama çalarak başlayan Erkan Ocaklı'nın cenazesi 17 Kasım 2008 pazartesi günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.







Albümler

Ağlama sevgilim
Aşkı kim icat etti
Beyaz mendil
Çocukluk arkadaşım
Ezanlar Bizim için
Git güle güle
Gündüzlere kinim var
Kördüğüm
Minik kuşum
Sevmişler seni
Susmana sebep nedir
Yaş günü
Haram olasın haram
Atmacayı vurdular
Avcı dayı tulum
Ben Of'luyum
Bitirdiler yarımı
Elindeki satırı
çöpçüler aşkımızı süpürdü
Haram olasın haram
İki yüzük bir nişan
Kol bastı
Küçük bir çocuktum
Lahana disco oyun havası
Mısır disco
Niyazi disco oyun havası
Yaylalar
Karadenizde kar var
Ay vuranda
Fındık balı
Hamsi Burger
Karadeniz'de kar var
Liveralim
Niyazi'nin karısı
Ocaklı havası
Uykuda mısın?
Ümidimi kesmedim
Erkan Ocaklı - Klasikler - Kuzey Müzik

Filmografisi

Ula ula Niyazi (1991)
Tabancamın sapını (1987)
Fiyakalı enişte (1986)
Dam üstüne un serelim (1975)
Oy emine (1975)
Previous
Next Post »