Biyografi Ara

Erman Ilıcak Kimdir? Biyografi

 

Erman Ilıcak
Erman Ilıcak, 1967 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Babası Avukat olan Ilıcak, TED Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra Minnesota ve Viyana Üniversiteleri ortak programında İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır. Halen Fransa’da International School of Management bünyesinde doktora programına devam etmektedir.

Erman Ilıcak, İş hayatına Enka İnşaat’ın Rusya ve Libya şantiyelerinde inşaat mühendisi olarak başlayan Erman Ilıcak, 1993 yılında bir kaç çalışanıyla birlikte Rusya, St. Petersburg’da Rönesans İnşaat Şirketi’ni kurmuştur. Kısa zamanda Rusya dışında yeni pazarlara açılan ve dünyanın önde gelen uluslararası müteahhitlik şirketlerinden biri haline gelen Rönesans İnşaat’a liderlik yapmış olan Erman Ilıcak, halen 12 binden fazla çalışana sahip Rönesans Şirketler Grubu ve Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Aynı zamanda TÜSİAD Bilgi Toplumu ve Yeni Teknolojiler Komisyonu Başkanı’dır.

2013 yılında Forbes'un En Zengin 100 Türk sıralamasında 10. sırada yer aldı.
Erman Ilıcak Kimdir? Biyografi Erman Ilıcak Kimdir? Biyografi Biyografistan Erman Ilıcak Hayatı, Erman Ilıcak Biyografi, Erman Ilıcak Kaç Yaşında Erman Ilıcak , 1967 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Babası Avukat olan Ilıcak, TED Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniv... 4.5 5

Hiç yorum yok: